НА ЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЗАСЛУХАЛИ ЗВІТ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ ТА СТВОРИЛИ ДВА ОПОРНИХ ЗАКЛАДИ

Версія для друкуВерсія для друку

НА ЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЗАСЛУХАЛИ ЗВІТ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ ТА СТВОРИЛИ ДВА ОПОРНИХ ЗАКЛАДИ Загалом у порядку денному двадцять п’ятої сесії районної ради, яка пройшла сьогодні, 6 грудня, було майже сорок питань. Більшість з них на пропозицію голови районної ради Григорія Угляниці розглянуті оперативно, без додаткового обговорення, враховуючи попередній розгляд на депутатських комісіях.

Втім, на деяких депутати детально зупинялися й висловлювали ряд побажань на пропозицій. Зокрема йдеться про питання «Про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності прокуратури та відділу поліції на території Лубенського району», з якого доповідали керівник Лубенської місцевої прокуратури Олександр Соболєв та начальник Лубенського відділу ГУ НП в Полтавській області Євген Бондаренко, запевнивши, що правоохоронні органи тримають під контролем стан криміногенної ситуації на Лубенщині. Присутні депутати зупинилися на окремих ситуаціях, які потребують особливої уваги правоохоронних органів.

Своїм рішенням депутати перейменували Вовчицький ліцей і Тарандинцівську ЗШ І-ІІІ ступенів в опорні заклади, внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2017 рік, до довготермінової комплексної Програми мобілізаційної підготовки Лубенського району на 2014-2020 роки, передали бюджетні трансферти Лубенській міській раді у 2018 році, прийняли міжбюджетні трансферти на безкоштовний підвіз школярів та вихованців. Народні обранці заслухали звіт голови районної ради за період з листопада 2016 року по листопада 2017 року, затвердили Комплексну програму розвитку архівної справи в Лубенському районі на 2018 рік, затвердили Програму соціального захисту населення Лубенського району «Турбота» на 2018-2019 роки, направили звернення до вищих органів влади щодо змін у виборчому законодавстві та продовження мараторію на продаж землі.

У засіданні брали участь голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації. Наприкінці сесії Тетяна Качаненко висловила вдячність депутатам районної ради за підтримку питань, підготовлених райдержадміністрацією та привітала присутніх з державними святами – Днем Збройних Сил України та Днем місцевого самоврядування.

Наверх ↑