На Лубенщині обговорили перспективи створення центру реабілітації учасників АТО

Версія для друкуВерсія для друку

На Лубенщині обговорили перспективи створення центру реабілітації учасників АТО Це питання стало одним з основних під час зустрічі голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко та заступника голови райдержадміністрації Ігоря Нестеренка з в.о. начальника Лубенського обласного госпіталю для ветеранів війни Олександром Бондаренком, головою міськрайонного штабу сприяння руху «За єдину Україну», радником голови райдержадміністрації Олександром Жалдаком та головою Лубенської міської організації БПП «Солідарність» Олегом Куликом, яка відбулася сьогодні, 31 січня.

В.о. начальника госпіталю Олександр Бондаренко зупинився на питаннях організації роботи медичної установи, покращення надання послуг. «Спеціалізований заклад обслуговує 10 сусідніх районів, має 4 відділення, у тому числі неврологічне відділення для учасників ліквідації аварії на ЧАЕС. На сьогодні є потреба відкрити центр реабілітації учасників АТО. Для організації роботи центру необхідно знайти приміщення, залучити фахівців – психолога, реабілітолога та психотерапевта, придбати необхідне обладнання. Є ідеї зробити кабінет розвантаження, тренажерний зал», - наголосив Олександр Михайлович.

За словами голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко, питання надання реабілітаційних послуг для учасників АТО на сьогодні стоїть вкрай гостро. Громадські організації теж говорять про необхідність його відкриття саме на базі обласного госпіталю, що дасть змогу охопити населення декількох районів.

Учасники зустрічі обговорили перспективні напрямки відкриття центру та перші кроки, які для цього потрібно зробити. 

Наверх ↑