НА ЛУБЕНЩИНІ ОФІЦІЙНО ПРЕДСТАВИЛИ НОВОПРИЗНАЧЕНОГО ГОЛОВУ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДРА ЦИГАНЕНКА

Версія для друкуВерсія для друку

НА ЛУБЕНЩИНІ ОФІЦІЙНО ПРЕДСТАВИЛИ НОВОПРИЗНАЧЕНОГО ГОЛОВУ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДРА ЦИГАНЕНКА 25 лютого в районній державній адміністрації представили нового голову. Розпорядженням Президента України від 20 лютого 2020 року головою Лубенської районної державної адміністрації призначено Циганенка Олександра Миколайовича. З нагоди вступу на відповідальну посаду нового голови в актовій залі адмінбудинку відбулася розширена нарада активу Лубенського району. Представив нового очільника районної виконавчої влади голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

У зборах активу району взяли участь народні депутати Анастасія Ляшенко та Максим Березін, депутати обласної ради Владислав Мостовенко та Василь Стасовський, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, міський голова Лубен Олександр Грицаєнко, голова районної ради Григорій Угляниця, депутати районної ради, сільські голови, аграрії району, громадськість.  
Вручивши Олександру Миколайовичу розпорядження Президента України, голова облдержадміністрації Олег Синєгубов привітав його з призначенням та побажав плідної роботи на користь громади Лубенщини, принагідно звернув увагу на ряд першочергових питань. Йшлося про проведення аудиту роботи державних структур, впровадження реформ тощо. На думку очільника області, слід сформувати певні пріоритети, а це підтримка опорних шкіл, лікарень і дитячих садочків, завершення у нинішньому році розпочатих об’єктів будівництва, однак у перші дні потрібно провести особистий прийом громадян і вислухати громадськість. Більшість питань, зазначив Олег Синєгубов, потрібно вирішувати спільно з органами місцевого самоврядування.

Не минули увагою питання термінів введення в експлуатацію мосту через Сулу, адже саме цю проблему порушили представники Засульської громади перед обласним керівництвом. Зі свого боку Олег Синєгубов наголосив, що зараз триває процедура передачі документів для введення мосту в експлуатацію. «Для мене головне зрозуміти – чи можна міст безпечно експлуатувати для людей», - наголосив Олег Васильович.
З призначенням на посаду Олександра Циганенка привітали народні депутати України Анастасія Ляшенко та Максим Березін, міський голова Лубен Олександр Грицаєнко, голова районної ради Григорій Угляниця, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, які побажали йому успішно впроваджувати державні реформи та відстоювати інтереси лубенців.

У свою чергу Олександр Циганенко, звертаючись до присутніх, наголосив на основних пріоритетах у своїй роботі, а це передовсім – налагодження ефективної співпраці з депутатським корпусом, бізнесовими структурами, громадськістю. «Лубенщина має значний потенціал і його потрібно використовувати повною мірою», - підкреслив Олександр Циганенко.

Далі присутні поставили питання голові облдержадміністрації, висловили своє бачення щодо важливих проблем.

 

Наверх ↑