НА ЛУБЕНЩИНІ ШВИДКИМИ ТЕМПАМИ ПРОСУВАЮТЬСЯ РОБОТИ НА ОБ’ЄКТАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА»

Версія для друкуВерсія для друку

НА ЛУБЕНЩИНІ ШВИДКИМИ ТЕМПАМИ ПРОСУВАЮТЬСЯ РОБОТИ НА ОБ’ЄКТАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА» 24  вересня виконувач обов’язків голови райдержадміністрації  Сергій Сіряченко спільно з завідувачем сектору будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Світланою Єрченко та завідувачем сектору інфраструктури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації Любов’ю Логвин оглянули об’єкти, віднесені до програми «Велике будівництво» #ВеликеБудівництво: ДНЗ № 9 «Берізка» та ЗОШ № 3 м. Лубни.

В ході реконструкції дитячого садочка № 9 «Берізка»  (підрядна організація ПП «Ватерпасбуд») на одній з будівель завершено роботи з утеплення фасаду, замінено вікна та практично замінено покрівлю, розпочато укладення тротуарної плитки. Під час наради обговорено ряд технічних питань, зокрема облаштування території та встановлення паркану.

На іншому об’єкті – «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 по вул.Олександрівській, 8/2» - тривають роботи з утеплення та фарбування фасаду будівлі, ремонту покрівлі. На наступний рік заплановано проведення робіт з благоустрою та проведення протипожежних заходів.

Наверх ↑