На засіданні комісії ТЕБ та НС

Версія для друкуВерсія для друку

На засіданні комісії ТЕБ та НС

У формі відео конференції відбулося денне засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Було  розглянуто питання про запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та небезпечних подій (у тому числі пожеж) в побуті.  Голова комісії, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко звернув увагу присутніх на важливості профілактики пожеж у сільській місцевості, у будинках з пічним опаленням, а також часто з старою проводкою, що може спричинити нещастя.

Обговорили питання впровадження розділів інженерно-технічних заходів цивільного захисту у складі проектної та містобудівної документації, про стан промислової безпеки та охорони праці суб’єктів господарювання, що використовують хлор та аміак для виробничих потреб.

Члени комісії проаналізували стан протипожежного стану об’єктів відповідних категорій, розроблення та здійснення комплексу заходів на 2019 рік, спрямованих на поліпшення вимог пожежної та техногенної безпеки. В установленому порядку було вирішено питання щодо фінансування заходів з пожежної та техногенної безпеки на зазначених об’єктах. В ході перевірок було виявлено ряд недоліків, тому розглянули також необхідність вжиття заходів по усуненню порушень вимог пожежної та техногенної безпеки, викладених у приписах органу державного пожежного нагляду.

Наверх ↑