Народжені вільними

Версія для друкуВерсія для друку

Народжені вільними

24 серпня українці святкують – День народження нашої держави. Ця визначна дата навічно увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії. Так, нарешті, здійснилося суверенне право українського народу на самовизначення. Народ України затвердив право жити власним життям, самим обирати собі владу, встановлювати взаємини із сусідами та будувати майбутнє.

З нагоди національного свята в районній бібліотеці для дітей ім. О.Донченка була проведена історична відеогодина «Є найсвятіше слово на землі: Одне. Високе. Світле Україна». Діти також переглянули патріотичну абетку «Моя держава Україна», калейдоскоп цікавинок про Україну, ознайомилися з державними символами та книжковою виставкою «Це моя Україна, це моя Батьківщина».

Працівники бібліотеки відмітили, що творення історії Батьківщини, її сьогдення і майбутнього, її репутація в світі цілком залежить від зусиль кожного українця. 

                Наше майбутнє – з нашою країною.

                Ми спокійні за неї, тому що любимо

                свій край і віримо в себе.

                Ніхто не зможе любити Україну

                сильніше за нас. І нікому, крім нас,

                не подарує наша земля стільки

                свого тепла, любові й турботи.

                                        Микита Кашницький

Тож нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у кожний дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!

 

Наверх ↑