Наталія Ісаєнко: «Не лише за обов'язками служби, а й за велінням серця» - працівників соціальної сфери Лубенщини привітали з професійним святом

Версія для друкуВерсія для друку

Наталія Ісаєнко: «Не лише за обов'язками служби, а й за велінням серця» - працівників соціальної сфери Лубенщини привітали з професійним святом

20 років поспіль у першу неділю листопада професійне свято відзначають працівники соціальної сфери України, які виконують надзвичайно важливу, а разом з тим почесну і відповідальну місію – реалізовують державну політику у напрямку захисту найвразливіших верств населення.

З цієї нагоди сьогодні, 1 листопада, відбулися урочистості та святковий концерт, яким привітали численних спеціалістів галузі та представників громадських організацій соціального напрямку. У соціальній сфері району працює не одна сотня фахових небайдужих працівників. За їх щоденною копіткою та відповідальною працею - людські долі. Вони дарують людям надію на краще, вчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує. Соціальна політика держави орієнтована на людину, її потреби, захищеність та упевненість у майбутньому. Тому так важливо сьогодні не лише надавати якісні соціальні послуги, а й оточити їх отримувачів (у переважній більшості соціально незахищених осіб, дітей, осіб похилого віку, інвалідів, демобілізованих військовослужбовців тощо) турботою та піклуванням. Лубенці щасливі тим, що можуть розраховувати на отримання якісної допомоги, яку надають спеціалісти Лубенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, міськрайонного центру зайнятості, територіального центру соціального обслуговування райдержадміністрації, Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, фонду соціального страхування та численних громадських і благодійних організацій. 

Привітати велику родину соціальних працівників Лубенщини, які зібралися у великій залі районної ради, Сергій Сіряченко, Григорій Угляниця, Тетяна Качаненко, Ігор Нестеренко, громадські активісти.

З теплими словами звернулася до колег начальник управління соціального захисту населення Наталія Ісаєнко. За її словами, працівники соціальної сфери – особливі, адже діляться душевним теплом не лише за обов'язками служби, а й за велінням серця. До неї приєдналася директор територіального центру соціального обслуговування Наталія Хомкіна,

Тетяна Качаненко подякувала усім за плідну співпрацю, порозуміння та підтримку, а соціальним працівникам висловила окрему подяку за витримку та небайдужість. Також Тетяна Петрівна скористалась нагодою повідомити про складання повноважень голови районної державної адміністрації, поклавши їх на Сергія Сіряченка. Сергій Миколайович, у свою чергу подякував їй від себе та колективу за роки співпраці та спільні проекти після чого спільно з Григорієм Угляницею вручив кращим соціальним працівникам грамоти та подяки обласної та районної адміністрацій та районної ради.

Приємні миті свята присутнім у залі подарували артисти району: Алла Самозвон, Юрій Задорожний, Олександр та Світлана Васильченки, Єва Данилко, Андрій Горобець, Маріанна Гладишевич, Анастасія Данильченко, Анастасія Рябко та Мар’яна Лисенко, Наталія Прокопець, Валентина Гаврик, Катерина Кондратенко, Володимир Матяш, Василь і Жанна Титаренко, вокальні  колективи «Любисток», «Барви осені».

Особливо тепло глядачі зустрічали колегу, директора центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Ірину Харченко, яка порадувала пісенним вітанням.

 

 

Наверх ↑