Найважливіше, що існує у світі, - це зв’язок між людьми, тепло спілкування: Олена Пірова вітала лубенських поштарів з професійним святом

Версія для друкуВерсія для друку

Найважливіше, що існує у світі, - це зв’язок між людьми, тепло спілкування: Олена Пірова вітала лубенських поштарів з професійним святом

В наш час інформаційних технологій, коли будь з ким можна зв’язатися практично миттєво, цінність пошти не нівелюється, вона, навпаки, зростає, адже наш світ –матеріальний. У своїй щоденній, буденній праці працівники пошти забезпечують безперебійний,  надійний зв’язок між селами, містами, країнами, континентами, скорочують відстані, об’єднують людей, розділених тисячами кілометрів. Тож привітання, які звучали з нагоди Всесвітнього Дня пошти, були, як ніколи, щирими та добрими.

З вітальним словом до працівників Лубенського пошти звернулися керівник апарату райдержадміністрації Олена Пірова, голова районної ради Григорій Угляниця, заступник міського голови Олександр Діденко і, звісно начальник ЦВПЗ Лубни Андрій Царюк.

«Найважливіше, що існує у світі, - це зв’язок між людьми, тепло спілкування, і саме ви його забезпечуєте» - впевнена Олена Пірова. Вона вручила грамоти райдержадміністрації начальнику відділення поштового зв’язку с. Вовчик Наталії Шлапко, начальнику відділення поштового зв’язку с. Остапівка Надії Карабут та начальнику відділення поштового зв’язку с. Ромодан Людмилі Гузік.

І нехай зараз мало хто пише паперові листи та шле листівки, та все ж людям важливо відчувати, що серед засилля інформаційних технологій є маленький, але надійний острівець матеріального затишку, міцний зв’язок з навколишнім світом. Саме за це ми дякуємо сьогодні листоношам та усім працівникам пошти.

Наверх ↑