Патріотичне виховання засобами мистецтва

Версія для друкуВерсія для друку

Патріотичне виховання засобами мистецтва

Необхідною умовою підвищення ефективності патріотичного виховання учнів є залучення їх до підготовки та проведення виховних заходів, спрямованих на формування патріотичних якостей. Важливе місце у вихованні займає участь учнів у масових заходах патріотичного змісту.

Відчути себе патріотом своєї держави діти змогли ставши учасниками конкурсу на кращий захід з національно-патріотичного виховання, який відбувся 28 листопада на базі районного будинку культури.

Конкурс проходив у  номінаціях: вокал, хореографія, малі театральні форми. Учасниками були учні та  колективи 9-ти  закладів загальної середньої освіти.

За підсумками журі, перемогу здобула Циганіна Софія, учениця опорного закладу «Калайдинцівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Ф.Д. Рубцова».

Важливо, шо конкурс пройшов в атмосфері доброзичливості та  взаємоповаги.

Така робота доводить учням, що їхня школа найкраща, викликає повагу до свого навчального закладу. Учні глибше усвідомлюють свою причетність до минулого, теперішнього і майбутнього Батьківщини, що дозволяє утверджувати у них почуття відповідальності за своє майбутнє, своєї держави, за власну долю.

Захід організований та проведений районним центром  дитячої  та юнацької творчості.

 

Наверх ↑