Підрозділи територіальної оборони Лубенщини провели день бійця територіальної оборони

Версія для друкуВерсія для друку

Підрозділи територіальної оборони Лубенщини провели день бійця територіальної оборони На минулих вихідних з нагоди Дня територіальної оборони України Лубенським районним військовим комісаріатом проведені навчання. Крім військовослужбовців міста Лубни, до заходу долучилися також військові з Хорольського, Оржицького військоматів та резервісти підрозділів територіальної оборони, представники органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Виконувач обов’язки голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко привітав учасників вкрай необхідного, на його думку, заходу, який дасть змогу отримати додаткові теоретичні знання та практичні навички.

Було розгорнуто 7 навчальних місць. Учасники заходу поновили та набули нових навичок з вогневої, інженерної, медичної та тактичної підготовки. Проводились заходи з стрільби з автомату та пістолету, розборки та зборки зброї. Усім представникам та гостям заходу було цікаво та користно провести цей день. Отримання знання допоможуть у разі необхідності захистити своє рідне місце, дім та свою родину.

За матеріалами Лубенського районного військового комісаріату

Наверх ↑