Працівників органів місцевого самоврядування вітали з професійним святом

Версія для друкуВерсія для друку

Працівників органів місцевого самоврядування вітали з професійним святом   Сьогодні вітали тих, чиєю наполегливою працею, волею, енергією, професіоналізмом твориться історія місцевого самоврядування Лубенського краю. Саме працівники органів місцевого самоврядування щодня знаходяться в гущі людського буття, покладаючи на свої плечі важкий тягар непростого діалогу з людьми, працюють для своєї громади, втілюють в життя задуми та ідеї, успішно долають перешкоди.  

На святковому заході лунало чимало теплих слів та побажань на адресу працівників органів місцевого самоврядування: депутатів обласної, районної та сільських рад, сільських голів та всіх, хто щодня долучається до нелегкої, а часом невдячної праці задля розвитку та процвітання  громад. До колег звернулися голова Лубенської районної державної адміністрації Тетяна Качаненко, голова районної ради Григорій Угляниця, сільський голова Засульської сільської ради Сергій Бондаренко.

За плідну працю на благо Лубенського  району подякувала присутнім голова Лубенської  районної державної адміністрації Тетяна Качаненко. «Мені приємно, що за два роки, що я працюю на Лубенщині, є значні результати, є що показати і не соромно дивитися людям в очі.  Переконана, що з такою підтримкою сільських рад, районних та обласних депутатів ми здатні й надалі вирішувати будь-які найскладніші завдання», —  наголосила очільниця району

Відповідно до спільного розпорядження голів райдераждміністрації та районної ради за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток області, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування було вручено грамоти районної ради та райдержадміністрації кращим працівникам.

До щирих побажань долучилися також артисти – учасники святкового урочистого концерту: Алла Самозвон, Юрій Задорожний, Світлана Руденко, Олександр Антоненко, колектив «Троїсті музики», гурт «Українська Швейцарія», циркова студія «Маска», а також працівники культури Засульської громади: Квартет «Гілея» (с.Михнівці), Володимир Матяш та Віктор Щербатюк, ложкарі з Засулля, ансамбль «Україночка» (с.Оріхівка) . 

Наверх ↑