Працюємо на упередження: із засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Версія для друкуВерсія для друку

Працюємо на упередження: із засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 5 лютого під головуванням виконувача обов’язків голови райдержадміністрації Сергія Сіряченка відбулося засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС, засідання якої скликали на виконання доручення керівництва області для відпрацювання дій районних структур під час ускладнення погодних умов.

За інформацією Сергія Сіряченка, вночі з 4 на 5 лютого відбулося різке погіршення погодних умов, снігопад та налипання мокрого снігу по всій території району. Для розчищення автошляхів було задіяно 4 одиниці техніки ТОВ «ШБУ-9» та Засульської сільської ради. На сьогодні ситуація стабільна: рух громадського  транспорту та шкільних автобусів забезпечено у повному обсязі, автошляхи розчищені, дорожньо-транспортних пригод та випадків переохолодження людей не зафіксовано.

Членами комісії скоординовано дії для попередження виникнення надзвичайних ситуацій, накреслено першочергові завдання та дано доручення районним службам.

Наверх ↑