Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим

Версія для друкуВерсія для друку

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим

Шановні жителі лубенського краю!

Ми стоїмо на порозі нового року та прощаємося з минулим, 2019-м. Він приніс нам чимало непростих питань та завдань, але й подарував сили і можливості для їх вирішення, якими ми скористалися максимально. Багато зроблено, не менше заплановано на майбутнє. Нам вдалося виконати бюджет та всі заплановані заходи. А труднощі лише згуртували лубенську громаду у вирішенні багатьох проблем, зміцнили нашу віру у краще майбутнє України.

Тож тепер ми з вірою та надією з нетерпінням чекаємо новорічних та різдвяних свят, плануємо зустріч із Новим роком, який неодмінно  принесе із собою нові звершення, очікування та перемоги.

Хочеться згадати тих, хто у різні часи доклав зусиль, щоб сьогодні ми з вами жили у незалежній демократичній державі, тих, хто дбав про утвердження та зміцнення нашої країни, тих, хто на східних рубежах боронить нашу Батьківщину від ворога. Багато зусиль районної влади, сільських рад, усієї громадськості цього року, як і попереднього, було спрямовано на підтримку та матеріальне забезпечення наших військових, допомогу демобілізованим учасникам АТО, їхнє оздоровлення та соціальний захист. Я вважаю, нинішній рік був насичений подіями, наповнений напруженою працею, глибоким змістом і надією. А все, чого вдалося досягти, стало можливим завдяки усім нам, шановні лубенці, нашій згуртованості та небайдужості, нашій непохитній вірі та патріотизму. Тож прийміть щиру вдячність за активну життєву позицію, за те, що добрими справами творите сьогодення рідного краю, з любов’ю та натхненням самовіддано засіваєте щедру й родючу лубенську ниву.

Перегортаючи сторінку минулого року, ми вступаємо у Рік Новий, який ми створили своїми сьогоднішніми справами. Яким він стане – залежить від нас самих. Тож наповнімо своє майбутнє лише корисними справами, добрими словами і вчинками, зробімо його змістовним і радісним.

Дорогі мешканці Лубенщини!

Щиро вітаю вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Нехай ваші оселі повняться добробутом та достатком, добром і затишком, злагодою і любов’ю, вірою в щасливе майбутнє, надією на здійснення найзаповітніших мрій і бажань. Нехай прийдешній рік стане для нашої рідної України роком миру, зростання, злагоди та процвітання.

З Новим роком! З Різдвом Христовим!

Виконувач обов’язків голови

районної державної адміністрації                                                       Сергій Сіряченко

Наверх ↑