Призовників провели до лав Збройних Сил України

Версія для друкуВерсія для друку

Призовників провели до лав Збройних Сил України Боронити свою державу – це почесний обов’язок кожного громадянина України. Служіння Батьківщині в усі роки й століття вважалося справою благородною, вартою щирої подяки співвітчизників. 8 жовтня  у Лубенському військовому комісаріаті відбулася перша урочиста відправка 13 призовників до Полтавського обласного збірного пункту.

Привітати призовників з цією подією завітали  секретар Лубенської міської ради Олександр Карпець, перший заступник голови Лубенської районної державної адміністрації  Сергій Сіряченко, представники громадськості, близькі та рідні.

Звертаючись до призовників, присутні наголошували, що сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі. Адже у нелегкий для країни час кожен свідомий українець повинен виконати свій священний обов’язок і пройти військову строкову службу з метою підтримання Збройних сил України у боєздатному стані.

За інформацією військового комісаріату, відповідно до Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28.08.2014 року “Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності”, уведеного в дію Указом Президента України від 24.09.2014 №744, жоден військовослужбовець строкової військової служби до виконання бойових завдань в антитерористичній операції на територіях Донецької та Луганської областей не залучатиметься. Термін строкової служби для призовників становить 18 місяців, котрі мають вищу освіту та ступінь магістра, цей термін складає 12 місяців.

 

 

За матеріалами офіційного сайту Лубенської міської ради

Наверх ↑