ПРО ОБЛАСНИЙ КОНКУРС «КРАЩІ ТОВАРИ ПОЛТАВЩИНИ»

Версія для друкуВерсія для друку

ПРО ОБЛАСНИЙ КОНКУРС «КРАЩІ ТОВАРИ ПОЛТАВЩИНИ»

З метою сприяння популяризації брендів і торгових марок виробників Полтавщини та продукції місцевих виробників, насиченню ринків області та країни високоякісними і конкурентними вітчизняними товарами Департаментом економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської обласної державної адміністрації з 01 березня 2019 року оголошується проведення обласного конкурсу «Кращі товари Полтавщини».

Положення про проведення обласного конкурсу «Кращі товари Полтавщини», затверджене розпорядженням голови облдержадміністрації від 27 червня 2018 року № 572 (із змінами), розміщено на офіційному веб-сайті облдержадміністрації та визначає основні вимоги та критерії до харчових продуктів і виробів, представлених на конкурс, форму заявки та опису продукції.

 Конкурс проводиться за наступними номінаціями:

«Харчові продукти»,

«Вироби народних художніх промислів».

До участі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності незалежно від форм власності та підпорядкування. Учасники конкурсу та їх продукція ввійдуть до промоційного каталогу «Кращі товари Полтавщини» з метою їх просування на внутрішні та зовнішні ринки і популяризації українських товарів.

 

Наверх ↑