Про стан погашення заборгованості із заробітної плати

Версія для друкуВерсія для друку

Про стан погашення заборгованості із заробітної  плати                                                                        

Управління  соціального захисту населення райдержадміністрації постійно тримає на контролі своєчасність виплати заробітної плати працівникам підприємств, установ та організацій району. Щодекадно проводиться моніторинг стану виплати заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях району, з урахуванням виплати поточної заробітної плати за звітний період.

З метою визначення шляхів, джерел та термінів ліквідації зарплатних боргів на засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат запрошуються керівники підприємств-боржників. 

Станом на 1 травня 2019 року  в районі відсутня заборгованість з виплати заробітної плати.

В управлінні соціального захисту населення райдержадміністрації,  під час проведення повідомної реєстрації колективних договорів, перебуває на контролі дотримання підприємствами, установами та організаціями району  норм трудового законодавства та соціально-економічних прав працівників.   За січень-квітень  зареєстровано  19  колективних договорів, змін та доповнень до них.

 

 

Начальник управління                                                                                                      Н.В.Ісаєнко

Наверх ↑