ПРО СВОЮ БЕЗПЕКУ ДБАЙ – ПРАВИЛА НЕ ЗАБУВАЙ

Версія для друкуВерсія для друку

ПРО СВОЮ БЕЗПЕКУ ДБАЙ – ПРАВИЛА НЕ ЗАБУВАЙ Під таким гаслом 18 квітня відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних  на базі районного будинку культури. Організаторами заходу виступили районний центр дитячої та юнацької творчості та районний відділ головного управління  державної служби з надзвичайних ситуацій України в Полтавській області.

Фестиваль – завжди довгоочікуване свято, яке збирає веселих, кмітливих та обдарованих підлітків. Юні пожежні випробовували свої сили в різноманітних конкурсах фестивалю. Діти демонстрували свою майстерність у номінаціях: «Візитка», «Конкурс  пісні» та «Плакат соціальної реклами». Найголовнішим гаслом виступів для усіх  було одне – правила безпеки треба знати і пам’ятати, а у випадку біди немає надійнішого захисту, ніж працівники пожежно-рятувальної служби. Літературно-музичні композиції команд-учасниць, що включали в себе пісні, танці, гуморески, інсценівки, були надзвичайно змістовними та цікавими, мали агітаційний характер та були спрямовані  на необхідність дотримання правил безпеки життєдіяльності.

      Всі команди були оригінальними та творчими, членам журі довелося чимало посперечатися, визначаючи переможця. Судити було важко, адже усі творчі задуми учасників були на високому рівні. У підсумку за рішенням  колегії журі переможцем районних змагань стала команда «Прометей» Жданівського НВК, друге місце посіла команда Крісп» Снітинської ЗШ І-ІІІ ступенів, третє місце – команда «АКВА» Ісківської ЗШ І-ІІІ ступенів.                        Учасники районного етапу фестивалю були нагороджені грамотами відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лубенської районної державної адміністрації , пам’ятними сувенірами від Лубенського районного центру дитячої та юнацької творчості та солодкими призами від Лубенського районного відділення  головного управління  державної служби з надзвичайних ситуацій України в Полтавській області.

     Проте, переможених у фестивалі не було, оскільки усі  отримали заохочення, яскраві враження та знайомства. Святковий дух фестивалю не залишив байдужим нікого!

 

 

 

Наверх ↑