Ремонтують під’їзд до Меморіалу «Голодомор-33»

Версія для друкуВерсія для друку

Ремонтують під’їзд до Меморіалу «Голодомор-33» У рамках проведення поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у 2020 році на Лубенщині розпочато ремонт дороги С 1713331 (під’їзд до Меморіалу «Голодомор-33»). Ця дорога в останні роки має вкрай непридатний стан, однак саме нею користується велика кількість громадян, прямуючи до відомих туристичних об’єктів -  Мгарського Спасо-Преображенського монастиря та Меморіалу «Голодомор-33».

Замовником робіт є агентство місцевих доріг у Полтавській області. На сьогодні виконано грейдерування узбіч, фрезерування проїжджої частини, планується проведення асфальтування відфрезованих ділянок та ремонт дороги картами. Роботи виконує підрядна організація ТОВ «ШБУ-9» (директор Володимир Тетерятников).

З 2 квітня розпочато ремонт дороги О 1713356 (М03-Лубни) – в’їзд у місто Лубни зі сторони Києва, по завершенню  - розпочнуться роботи на автодорозі О 1713179 Лубни-Тишки-Ісківці.

Наверх ↑