РОЗПОЧАВСЯ КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ДОРОГИ ЧОРНУХИ-ЛУБНИ

Версія для друкуВерсія для друку

РОЗПОЧАВСЯ КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ДОРОГИ ЧОРНУХИ-ЛУБНИ З 22 липня розпочато ремонт дороги Чорнухи-Лубни, яка віднесена до проєкту президента #ВеликеБудівництво. Роботи триватимуть протягом трьох років.

Сьогодні голова райдержадміністрації Олександр Циганенко разом із колегами: головою Чорнухинської райдержадміністрації Юрієм Самойліком та його заступником Ігорем Шацьким оглянули ділянку визначеної дороги, де проводиться фрезерування дорожнього покриття. Роботи розпочато від траси Київ-Суми у межах села Пізники і цього року заплановано відновити відповідно до сучасних стандартів 6 км дороги. На відремонтовану дорогу діє гарантія 5 років.

Як повідомив молодший спеціаліст ТОВ «Ростдорстрой» Денис Попович, планується розширення існуючої дороги до 7 метрів (фактично на метр), укладення трьох шарів дорожнього полотна.

Голова райдержадміністрації Олександр Циганенко оцінив сучасний і якісний підхід до виконання дорожніх робіт. Також очільник адміністрації відзначив важливість саме цієї дороги, яка сполучає Чорнухи з Лубнами у межах госпітального округу.

Наверх ↑