СЕРЦЕМ І ДУШЕЮ ІЗ НАВЧАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ: ЛУБЕНСЬКОМУ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОМУ КОЛЕДЖУ – 75!

Версія для друкуВерсія для друку

СЕРЦЕМ І ДУШЕЮ ІЗ НАВЧАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ: ЛУБЕНСЬКОМУ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОМУ КОЛЕДЖУ – 75! Провідний заклад у напрямку бухгалтерської справи, фінансів, економіки – Лубенський фінансово-економічний коледж Полтавської державної аграрної академії цими днями відзначає своє 75 річчя. Навчальний заклад є одним з найстарших на Полтавщині. Заснований як сільськогосподарський технікум бухгалтерського обліку у 1944 році, навчальний заклад не втрачає провідних позицій у підготовці висококваліфікованих фахівців відповідного профілю.

Тож, цілком закономірно, що ювілейну дату, за словами директора коледжу, відмінника аграрної освіти і науки України Тетяни Орошан, навчальний заклад зустрічає під гаслом «75 років стабільності». Запорукою успіху закладу є самовіддана праця колективу, підготовка цінних кадрів і водночас «соціально мобільних людей», - підкреслювала у своєму вітальному слові Тетяна Анатоліївна. У тому, що заклад тримає лідируючі позиції у навчанні, спортивних досягненнях та розвитку художньої самодіяльності, свідчать не лише численні нагороди, але й повага керівництва міста та району, колег і друзів, і та неймовірно-дружня, тепла і родинна атмосфера, яка постійно панує у стінах закладу, зігріваючи студентів та викладачів різних поколінь.

Урочисту мить святкування разом викладацьким та студентським колективом розділили голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, міський голова Лубен Олександр Грицаєнко, декан факультету обліку та фінансів Полтавської державної аграрної академії Людмила Дорогань-Писаренко, доктор історичних наук, професор Тамара Шаравара, колеги – керівники навчальних закладів.

За словами голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко, підготовка серйозних кадрів завжди вирізняла фінансово-економічний коледж, адже по знання, по професію йшли саме сюди. А це є справжнім показником і авторитетом навчального закладу. Зі словами вдячності Тетяна Петрівна звернулася до ветеранів, які заклали міцний і надійний фундамент, що став запорукою нинішніх надбань. Вшановуючи здобутки працівників, очільниця району вручила ряд нагород.

Перегортаючи сторінки історії навчального закладу, з особливою повагою згадували керівників різних років, а своїм досвідом і спогадами поділилися директор коледжу 1986-2004 років, Заслужений працівник освіти України Андрій Снісаренко, директор закладу 2004-2014 років, відмінник аграрної освіти Лідія Огієнко.

Урочистості були вдало перемежовані святковими поздоровленнями, врученням відзнак і виступами талановитих студентів та викладачів.  

Наверх ↑