«Сільське господарство - моє покликання», - голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко

Версія для друкуВерсія для друку

«Сільське господарство - моє покликання», - голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко 18 листопада наша держава вшановує трудівників села, а кількома днями раніше у родинному дружньому колі зібралися разом невтомні аграрії Лубенщини, яких вітали добрим словом, неповторною піснею, запальним танцем. Наш край завжди славився своїми чорноземами і працьовитими людьми, які плекають хліб; і на сьогодні Лубенщина залишається осередком міцних сільськогосподарських традицій. Тому з особливою шаною згадували мудрих і досвідчених аграріїв – ветеранів сільського господарства, а також нинішніх працівників галузі.

Найщиріші слова вдячності, поваги та любові присутні на святі аграрники отримували від голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко та куратора галузі, першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Сіряченка. Для Тетяни Петрівни це свято – одне з найкращих, найвагоміших і найпотрібніших. І це, за її словами, не перебільшення, адже саме аграрники є надійними партнерами органів влади. «Ви – відповідальні господарники, які вчасно сплачують податки, оновлюють техніку, підтримують соціальну сферу. Пишаюся Вашими здобутками, адже цього року Лубенщина має одні з кращих врожаїв і по валовому збору опинилася у п’ятірці кращих районів області», - наголосила Тетяна Качаненко.

З нагоди професійного свята були вручені почесні відзнаки, зокрема грамота облдержадміністрації вручена Віталію Трубнікову, директору СТОВ «Удай-Агро», депутату районної ради (нагороджено під час обласного свята), грамотою обласної ради відзначено роботу Сергія Рудя, голови ФГ «Перлина», подякою обласної ради – Сергія Корнієнка, голову ФГ «Струмок»; під час заходу нагороджено грамотами Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації та райдержадміністрації.  Окремі поздоровлення були адресовані очільниці району Тетяні Качаненко, яка свої перші трудові кроки зробила саме у сільському господарстві, і вважає це своїм покликанням. А для депутатів районної ради Надії Савченко та Анатолія Бовкуна, котрі теж працюють у сільському господарстві, сьогоднішнє свято - подвійне, бо відзначають вони ще й дні народження. Тому щирі оплески глядацького залу та поздоровлення від районного керівництва стали для нах приємним подарунком.

 

Найкращим продовженням поздоровлень стали музичні виступи лубенських артистів, які подбали про відпочинок та гарний настрій винуватців свята.

 

 

Наверх ↑