Сільські ради району планують укласти договір співробітництва щодо утримання місцевої пожежної охорони

Версія для друкуВерсія для друку

Сільські ради району планують укласти договір співробітництва щодо утримання місцевої пожежної охорони 19 липня головою райдержадміністрації Тетяною Качаненко проведено робочу нараду  за участю заступників голови райдержадміністрації Сергія Сіряченка та Ігоря Нестеренка, районних служб, сільських голів Снітинської, Вовчицької, Хорошківської сільських рад – Сергія Мануйленка, Ольги Козловської та Миколи Бровка, районного відділу ДСНС на чолі із керівником Володимиром Башлієм. Йшлося про  організацію роботи місцевої пожежної охорони Снітинської сільської ради, яка зареєстрована в установленому порядку.

«Сьогодні нам потрібно випрацювати етапи реалізації цього вкрай важливого проекту, аби дати конкретні доручення службам. Зрозуміло, що є багато спірних питань, однак їх цілком реально вирішити, якщо підійти до справи відповідально і далекоглядно», - поділилася думками голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко.

Наразі йдеться про реєстрацію договору співробітництва між сільськими радами, що дасть змогу знайти відповідні фінансові ресурси для реалізації проекту, підготувати проект для залучення додаткових коштів та подати його на конкурс тощо.

Наверх ↑