Соціальні візити до віддаленого села

Версія для друкуВерсія для друку

 Соціальні візити до віддаленого села

Днями відбулися соціальні візити до осіб похилого віку, які потребують піклування та мешкають у селі Ждани та що є одним із віддалених сіл Лубенського району. Організували візити волонтери Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» спільно з територіальним центром соціального обслуговування Лубенської райдержадміністрації.

Під час візитів члени групи відвідують місця їх постійного проживання та оцінюють потреби їх життєзабезпечення, визначають вид допомоги, якої вони потребують. Особливістю таких візитів є спілкування з представниками даної цільової групи.

Під час візитів додому до людей похилого віку також надали послуги доставки господарських наборів та санітарно – гігієнічних засобів. Так, згадує про перебування рідного батька у полоні та страждання, які вона пережила під час окупації та при радянському режимі. Цього дня відвідали Брюховецьку Марію Федорівну 1938 року народження, Радченко Олену Володимирівну 1935 р.н., Гордієнко Ольгу Микитівну  1931 р.н., Сліпак Софію Федорівну, 1931 р.н., Пономаренко Лідію Харитонівну 1938 р.н.

Відвідування відбулися в рамках проекту “Посилення всебічної підтримки жертв націонал-соціалізму, що мешкають у віддалених селах Лубенського та Гребінківського районів Полтавської області” за підтримки Німецького федерального фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє.» в рамках програми «Місце зустрічі:діалог».

 

Наверх ↑