Тетяна Качаненко: «Дякуючи волонтерам, сьогодні українська армія має зовсім нове обличчя»

Версія для друкуВерсія для друку

Голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко: «Дякуючи волонтерам, сьогодні українська армія має зовсім нове обличчя»

День волонтера, день збройних сил України та день органів місцевого самоврядування – ці три такі різні свята зібрали різних людей під одним дахом на районних урочистостях. Учасники АТО, волонтери, сільські голови, депутати різних рівнів, працівники виконкомів сільських рад приймали привітання та слова вдячності та поваги.

 А привітати знайшлося немало бажаючих. Серед них – і голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, яка звернулася з теплими словами до всіх, хто найближчими днями відзначає свято. Насамперед, вона відзначила волонтерів, тих, хто усі роки від початку АТО і до сьогодні прикладає руку до підтримки української армії.  «Дякуючи волонтерам, сьогодні українська армія має зовсім нове обличчя» - впевнена очільниця району. Низько вклонилася вона і самим воїнам-оборонцям, як присутнім у залі, так і тим, хто зараз на передовій. Особливими словами звернулася до депутатів, сільських голів та усіх, разом з ким займається нелегкою справою розвитку Лубенщини.

З вітаннями виступили також голова районної ради Григорій Угляниця, Засульський сільський голова Сергій Бондаренко, голова районного відділення Всеукраїнської асоціації сільських, селищних рад Микола Романюта, голова громадської організації «Лубенська районна  спілка ветеранів АТО» Леонід Шабля, якого нещодавно відзначено орденом «За заслуги ІІІ ступеня». Він закликав усіх згадати тих, хто зараз на передній лінії боронить нашу землю та наголосив, що необхідно стабілізувати ситуацію в країні, адже ті, хто програв на виборах, зараз об’єднуються, тож проукраїнські сили мають як ніколи, бути єдиними. «Ми, фронтовики, підтримуємо виважену позицію Президента Порошенка», - заявив Леонід Шабля.

Різні емоції: від смутку до радості, від відчаю до надії, від сміху до сліз, - панували у залі. Не було тільки байдужості, їй не було місця серед цих людей, що всіма силами, як уміють і можуть, стають на захист своєї Батьківщини. Хтось – боронить її грудьми на полі бою, хтось – будує нове суспільство на мирній території, хтось надає матеріальну підтримку, хтось – підносить бойовий дух. Цей захід показав, що ми, українці, такі відмінні один від одного, з різними поглядами та переконаннями, - все ж здатні бути разом, робити одну справу, з однаковим завзяттям і ентузіазмом.

 

 

Наверх ↑