ТРИВАЮТЬ РОБОТИ НА МОСТУ ЧЕРЕЗ СУЛУ!

Версія для друкуВерсія для друку

ТРИВАЮТЬ РОБОТИ НА МОСТУ ЧЕРЕЗ СУЛУ! Підрядною організацією «РемБудГарант» проводяться роботи з капітального ремонту мосту через Сулу.

Зранку об’єкт відвідали голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко та директор Департаменту будівництва, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Тимофій Голбан, котрі мали робочу розмову із головою райдержадміністрації Тетяною Качаненко, першим заступником голови райдержадміністрації Сергієм Сіряченком, головою районної ради Григорієм Угляницею, сільським головою Засульської сільської ради Сергієм Бондаренком, депутатом обласної ради Русланом Ляшком.  

За словами Валерія Головка, в області розроблена ціла концепція відновлення доріг. Цей об’єкт на сьогодні є першочерговим. Відтак, головою облдержадміністрації поставлені завдання всіляко сприяти будівельникам у проведенні робіт.

 

Для забезпечення безперебійного курсування  транспорту, який здійснює пасажирські перевезення, та створення зручнішого сполучення між містом та селами обговорюються різні варіанти підвезення людей. Найбільш прийнятним варіантом, який підтримують перевізники є підвезення людей до пристані та перехід по пішохідному пантонному мосту на інший берег, де їх має чекати інша маршрутка. Це скоротить відстань і не вплине на вартість проїзних квитків.

Наразі у відповідності до Схеми організації дорожнього руху на період ремонтних робіт з капітального ремонту мосту через р. Сула в м. Лубни Полтавської області рух автомобільних транспортних засобів буде здійснюватися через «Чорнухинську розв’язку», км. 197 автодороги Київ-Харків-Довжанський. Також буде можливим проїзд через «Мгарське перехрестя» інших видів транспортних засобів, окрім транспортних засобів, які здійснюють пасажирські перевезення.

Маємо надію, що населення з розумінням поставиться до цих вимушених заходів. Адже, ніхто не заперечить, що міст давно потребував капітального ремонту. Запропоновані обмежувальні заходи є тимчасовими на період ремонту мосту і покликані створити безпечні умови для населення, розвантажити інші під’їзди до міста.

Наверх ↑