Твори добро, бо ти – Людина

Версія для друкуВерсія для друку

Твори добро, бо ти – Людина

         Новооріхівська ЗШ І-ІІІ ступенів, на базі якої працює гурток «Юний волонтер» Лубенського РЦДЮТ, керівник Магура О.О.,  має не так багато можливостей, але головне – більшість із учнів  розуміє, що світ тримається на добрих та на гарних вчинках. Тому вони не просто говорять  про добро та чекають  його від інших, а реально діють, намагаючись  зробити світ кращим своїми добрими, корисними справами.

        Співпрацюючи зі своїми шефами,  працівниками електроцеху ЧАЕС,близько 30 років члени волонтерського загону  постійно беруть участь в організації та проведенні благодійних  акцій. Школярі провели роботу в   навчальному закладі серед учнів і працівників, зібрані кошти були відправлені для  організації Новорічних свят вихованців дитячого будинку міста Славутич.

        Волонтери постійно допомагають  самотнім людям похилого віку, ветеранам війни,  займались прибиранням угідь, купівлею ліків та догляданням осель.

        Члени волонтерського загону не лишаються байдужими  до екологічних проблем села. Провели традиційні благодійні екологічні акції «День землі» і «Посади дерево», піднявши проблемні питання на обласному конкурсі-огляду колективів екологічного просвіти. Не менш вагомі результати показують волонтери, беручи участь у акції «Від серця до серця».

 

Наверх ↑