У цьому році 11 клас закінчує 61 випускник

Версія для друкуВерсія для друку

У цьому році 11 клас закінчує 61 випускник 21 травня голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко провела засідання апаратної наради, у якій брали участь перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств та організацій району.

Для розгляду передбачалося п’ять питань, серед яких: про поширення сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; про виконання антикорупційного законодавства у Лубенській райдержадміністрації, про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території району тощо; про порядок закінчення 2017-2018 навчального року та проведення державної підсумкової атестації учнів тощо.

У 2017/2018 навчальному році заняття завершуються 25 травня святом «Останнього дзвоника». 11 клас закінчує 61 випускник. З них – 3 претендують на нагородження золотою медаллю. 9 клас закінчують 98 випускників. Претендентів на отримання свідоцтв з відзнакою – 5.

Впродовж наради головою райдержадміністрації порушено ряд робочих питань, звернено увагу на першочергові проблеми.

Наверх ↑