У межах програми Президента «Здорова Україна» в Лубенському районі триває встановлення спортивних майданчиків

Версія для друкуВерсія для друку

У межах програми Президента «Здорова Україна» в Лубенському районі триває встановлення спортивних майданчиків

18 жовтня за дорученням голови Лубенської райдержадміністрації Сергія Сіряченка першим заступником голови Євгенієм Сірченком спільно з начальником відділу благоустрою Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Лубенської міської ради Олександром Яременком та головним спеціалістом відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Лубенської міської ради Володимиром Парістим було проведено обстеження спортивних майданчиків у м.Лубни, встановлення яких відбувається у межах програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна».

У рамках програми триває реалізація проекту «Активні парки – локації здорової України», який має на меті створення умов для фізичної активності громадян та популяризації здорового способу життя серед українців. Наразі облаштовано ділянки для майданчиків та розпочато монтаж комплектів спортивного обладнання.

Проект передбачає створення в українських містах локацій «активний парк» і «спортивний майданчик».У межах проекту триває встановлення спортивних майданчиків– передбачається будівництво 10 тис. таких об’єктів до кінця 2022 року.

 Ця програма Президента орієнтована на всі вікові категорії та групи населення. Хочеться щоб якомога більше наших громадян були залучені до регулярних занять спортом, щоб зміцнювалося здоров’я українців та знижувалися показники захворювань, що виникають через недостатню фізичну активність.

 

Наверх ↑