Важливо знати! Змінено порядок вклеювання фотокартки до паспорта гр. України при досягненні 25 чи 45 років.

Версія для друкуВерсія для друку

Важливо знати! Змінено порядок вклеювання фотокартки до паспорта гр. України при досягненні 25 чи 45 років

А саме, до  Постанови Кабінету міністрів України від 25.03.2015 року № 302  « Про  затвердження зразка бланка, технічного опису та Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання паспорта громадянина України» обмін паспорта громадянина України здійснюється, якщо особа досягла відповідного віку та звернулася в установленому порядку не пізніше 1 місяця після досягнення відповідного віку для вклеювання фото до відповідної установи.

          Тобто, якщо раніше при пропуску строку  вклеювання фото до паспорта гр.України особа мала можливість скласти протокол в органах місцевого самоврядування та вклеїти фото до  паспорта гр. України (зразка 1994 року - книжечки), то зараз  фотокартку при досягненні 25 чи 45 річного віку можна буде вклеїти у паспорт гр. України старого зразка (книжечку) тільки у разі своєчасного звернення до центру надання адміністративних послуг.

          Якщо особа звертається за вказаною послугою за вклеюванням фото з пропуском строку, (пройшло більше місяця після досягнення відповідного віку) то вказані документи більше не будуть прийняті центром надання адміністративних послуг. При цьому особі необхідно буде отримати довідку (Форму 13) у сільській раді за місцем її прописки та платно виготовити собі новий паспорт у формі ID-картки.

Вартість паспорта нового зразка залежно від строків виготовлення буде складати:

 терміновий 366 грн.

 не терміновий -289 грн.

А тому, центр надання адміністративних послуг Лубенської райдержадміністрації просить своїх відвідувачів вчасно звертатися за оформленням документів.

 

Наверх ↑