«Велике будівництво» на Лубенщині: роботи проводяться відповідно до встановленого графіка

Версія для друкуВерсія для друку

«Велике будівництво» на Лубенщині: роботи проводяться відповідно до встановленого графіка 17 вересня виконувач обов’язків голови райдержадміністрації  Сергій Сіряченко спільно з завідувачем сектору будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Світланою Єрченко та завідувачем сектору інфраструктури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації Любов’ю Логвин оглянули об’єкти, віднесені до програми «Велике будівництво» #ВеликеБудівництво: ДНЗ № 9 «Берізка» та ЗОШ № 3 м. Лубни, і взяли участь у нараді профільних структур та представників підрядної організації ПП «Ватерпасбуд».

В ході реконструкції дитячого садочка № 9 «Берізка» практично замінено вікна та двері на енергозберігаючі, проводяться роботи із зовнішнього утеплення будівель та покрівлі. Територія підготовлена для укладення тротуарної плитки. Як запевнили підрядники, роботи виконуються відповідно до плану, термін введення об’єкта в експлуатацію – 14 жовтня. Під час розмови торкнулися питання порядку використання коштів. Виконувачем обов’язки голови райдержадміністрації Сергієм Сіряченком наголошено на повному і своєчасному освоєнні коштів, які надходять із державного бюджету на проведення запланованих робіт.

На другому об’єкті – «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 по вул.Олександрівській, 8/2» - тривають роботи з утеплення фасаду будівлі та ремонту покрівлі, що передбачено виконати до кінця року. На наступний рік заплановано проведення робіт з благоустрою на визначеному об’єкті.

 

Наверх ↑