Відбулася робоча нарада стосовно стану реконструкції приймального відділення КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування»

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулася робоча нарада стосовно стану реконструкції приймального відділення КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування» Голова райдержадміністрації Олександр Циганенко взяв участь у нараді, яка щопонеділка відбувається на об’єкті реконструкції приймального відділення та фізіотерапевтичного кабінету під відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги КП "Лубенська лікарня інтенсивного лікування", що є частиною програми президента України #ВеликеБудівництво.

Роботи на визначеному об’єкті тривають вже більше двох місяців, термін введення в експлуатацію – орієнтовно кінець жовтня. Роботи в розпалі і саме зараз – один з найважливіших етапів: підготовка до стовідсоткової заміни інженерних мереж і власне облаштування кабінетів (їх, до речі, близько 50 найрізноманітнішого призначення), встановлення сучасного діагностичного обладнання.

Учасники наради оглянули приміщення, де тривають роботи, підвал, обговорили та узгодили ряд організаційних і технічних питань.

 

Наверх ↑