Відбулося засідання клубу «Надвечір’я»

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулося засідання клубу «Надвечір’я»10 січня в приміщенні Жданівського сільського клубу відбулася клубна зустріч у форматі «Надвечір’я».  Організували її спільними зусиллями Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ», громадська організація «Спілка жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України», територіальний центр соціального обслуговування Лубенської РДА та Лубенська центральна районна бібліотека ім. В. Малика.

Постійні члени клубу «Надвечір’я», гурт «Бабусеньки» та особи похилого віку, які є колишніми жертвами націонал-соціалізму зібралися у тісному колі, щоб поспілкуватися, поділитися спогадами та передати молоді свій життєвий досвід. Під час зустрічі звучали пісні, щедрівки та колядки у виконанні пісенного колективу.

Психолог територіального центру Інна Сизоненко та психолог проекту  Юля Пода провели для учасників майстер-клас з рукоділля. 

Однією з найбільш гострих проблем літніх людей у сучасному соціумі є дефіцит спілкування з родичами, друзями, молодшим поколінням. Одним з інструментів рішення цієї проблеми проект передбачає  створення спеціальних майданчиків для зустрічей різних поколінь  - клубів. Тож, всі разом з підручного матеріалу виготовляли святкові зірки та гірлянду, щоб прикрасити приміщення клубу.

Захід завершився спілкуванням та дружнім чаюванням з обрядовими піснями.

Захід відбувся в рамках проекту “Посилення всебічної підтримки жертв націонал-соціалізму, що мешкають у віддалених селах Лубенського та Гребінківського районів Полтавської області” за підтримки Німецького федерального фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє.» в рамках програми  «Місце зустрічі: діалог».

Наверх ↑