Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації Відповідно до розпорядження голови ПОДА Олег Синєгубов 30 березня мене призначено керівником штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації. Контролюватиму усі дії пов’язані з ліквідацією надзвичайної ситуації на території Лубенського району, м. Лубни, Засульської і Ромоданівської ОТГ, усіх старостатів, усіх адміністративних одиниць, що знаходяться в межах Лубенського району.

Заступником керівника з ліквідації наслідків НС призначено заступника голови РДА Сергій Сіряченко.

Голова штабу - головний лікар центральної міської лікарні Сергій Наталенко.

Перший заступник голови штабу - заступник головного лікаря ЦМЛ Павло Корнієнко.

Заступники голови штабу - в.о. головного лікаря Центру ПМСД Лубенського району Вадим Шупейко та головний лікар Центру ПМСД Засульськоі сільської ради Володимир Богатиренко.

Також в штабі утворені групи.
Керівник групи реагування медицини - головний лікар станції екстреної медичної допомоги Юрій Палига, також є організаційна група, група матеріально-технічного забезпечення й інші.

Групу аналізу ситуації та підготовки даних очолив завідувач сектору з питань оборонно-мобілізаційної та режимно-секретної роботи РДА Микола Чудак. Саме у його секторі акумулюється уся інформація зі всіх служб підконтрольної мені території. Сектором вона опрацьовується і лише за моїм узгодженням подається до обласного штабу. Будь яка інша інформація поза штабом пов’язана з ситуацією захворюваності на COVID-19 не може вважатися офіційною. Тому слідкуйте за офіційним сайтом Лубенська районна державна адміністрація та моєю сторінкою у Фейсбуці.

Сьогодні відразу після відеоселектору, який провів голова ПОДА, відбулося перше засідання штабу. Усім членам доведені їхні функції. Працюємо в режимі 24/7.
Переконаний, тим станом справ, який сьогодні є на Полтавщині з захворюваністю на коронавірус, завдячуємо виключно нашій консолідованій командній роботі та завчасним карантинним заходам. І для того, аби Лубенщина не відчула наслідки світової пандемії - не можемо дозволити собі поступитися у питанні послаблення карантину і на крок.

 

Наверх ↑