«Відновлення роботи дитячих садків та літніх таборів залежатиме від зміни епідситуації», – Олег Синєгубов

Версія для друкуВерсія для друку

«Відновлення роботи дитячих садків та літніх таборів залежатиме від зміни епідситуації», – Олег Синєгубов

Дитячі садки на Полтавщині можуть запрацювати з 22 травня. Рішення ухвалюватимуть залежно від динаміки розповсюдження коронавірусу.

Про це повідомив  голова облдержадміністрації Олег Синєгубов на брифінгу.  

«Дочекаємося 22 травня, і тоді дивитимемося на динаміку розповсюдження коронавірусу. Не будемо приймати рішення щодо відкриття садочків там, де ще є спалахи хвороби. У тих районах, де нині не зафіксовано випадків захворювання, можливо, прийматимемо рішення щодо відкриття дошкільних навчальних закладів», – сказав Олег Синєгубов.

Щодо роботи оздоровчих літніх таборів очільник області зазначив, що про їх роботу  говорити ще зарано.

«Ми планує цього року оздоровлювати дітей. Готуємо плани та заходи. Але зважатимемо на розповсюдження коронавірусу. Все за лежатиме від епідситуації», – сказав Олег Синєгубов.

Як повідомив секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота, пришкільні табори вже цього року не відкриють.

«Процес оздоровлення в дитячих літніх таборах швидше за все почнеться з другої зміни, але знову ж таки зважаючи на епідеміологічну ситуацію. Кошти в міському бюджеті на оздоровлення дітей передбачені. Зараз великий ажіотаж серед батьків стосовно можливості отримання путівок», – сказав Олександр Шамота.  

Поінформував, що табори «Супутник» і «Олімпійські надії» готуються приймати дітей.

«Хочемо, щоб в «Олімпійських надіях» відпочило якомога більше дітей. Розглядаємо питання про зменшення кількості днів у зміні і за рахунок цього збільшення кількості змін. Щодо «Супутника» – вирішуємо чи залишиться зміна 21 день, чи буде скорочено кількість днів у зміні», – сказав Олександр Шамота.

 

Полтавська ОДА

Наверх ↑