Відзначаємо День волонтера конкретними справами!

Версія для друкуВерсія для друку

Відзначаємо День волонтера конкретними справами!

          Готуючись до відзначення Дня волонтера, вихованці  гуртка «Юний волонтер» Лубенського центру дитячої та юнацької творчості на базі опорного закладу «Новооріхівський ліцей імені О.Г.Лелеченка» (керівник Магура О.О.)  поділився на декілька «мобільних» груп. Одна з них займалась написанням проектної роботи, інша – організацією участі закладу в благодійній акції по збору коштів для онкохворих дітей.

      4 грудня 2019 року Шишова Олександра та Шелест Інна були запрошені на практичну конференцію «Фінальна частина обласного конкурсу творчих робіт для школярів та юнацтва «Громада моєї мрії» та представили проект в номінації «Будівництво і реставрація спортивних споруд». Захід відбувся в Полтавській державній аграрній академії, яка спільно з обласною асоціацією органів місцевого самоврядування організували і провели конкурс. У цьому році це був перший перед проектний етап роботи, а тому до Полтави дівчатка поїхали за досвідом. Повернулися дуже задоволені: більше дізналися про те, як працювати над проектом, як його презентувати. Та й сама робота під назвою «Спортивна громада – здорова Україна» була відмічена грамотою за громадську активність, позитивність бачення перспектив розвитку громади, популяризацію суспільно значущих форм діяльності.

      А юні волонтери Гарькавенко Яна, Кушніренко Вікторія, Таран Дарина, Кадігроб Алефтина, Заєць Анастасія, Кривенко Катерина провели велику роботу в освітньому закладі щодо виготовлення новорічних іграшок для привітання з Днем Святого Миколая та новорічними святами учасників бойових дій, які виконують бойові завдання на території Слов`янська та Слов`янського району Донецької області. Своїми виробами учні ліцею, вчителі та батьки висловили вдячність нашим захисникам!

       

 

 

Наверх ↑