Виконувач обов’язки голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко відвідав об’єкти «Великого будівництва» 1 жовтня

Версія для друкуВерсія для друку

Виконувач обов’язки голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко відвідав об’єкти «Великого будівництва» 1 жовтня виконувач обов’язки голови райдержадміністрації  Сергій Сіряченко оглянув об’єкти, віднесені до програми «Велике будівництво» #ВеликеБудівництво: ДНЗ № 9 «Берізка» та ЗОШ № 3 м. Лубни.

Під час щотижневої виїзної наради, яка проходить за участю спеціалізованих служб та представників підрядних організацій обговорюються першочергові завдання і технічні проблеми. В ході реконструкції дитячого садочка № 9 «Берізка»  (підрядна організація ПП «Ватерпасбуд») тривають роботи з утеплення фасаду та покрівлі, проводиться укладення тротуарної плитки та облаштування території.

До того ж, завдяки допомозі директора ДП «Лубенський лісгосп», депутата районної ради Володимира Тиховича на території дошкільного закладу встановлені нові лавки.

На іншому об’єкті – «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 по вул.Олександрівській, 8/2» - тривають роботи з утеплення та фарбування фасаду будівлі, ремонту покрівлі. На наступний рік заплановано проведення робіт з благоустрою та проведення протипожежних заходів.

Наверх ↑