Вікторія Слюсаренко – лауреат фестивалю талантів «Пізнайко збирає друзів»

Версія для друкуВерсія для друку

Вікторія Слюсаренко – лауреат фестивалю талантів «Пізнайко збирає друзів» На початку лютого в Києві відбувся Всеукраїнський інклюзивний дитячий фестиваль талантів «Пізнайко збирає друзів». За підтримки Міністерства культури України та Департаменту культури Київської міської державної адміністрації на дійство прибули талановиті учасники з різних куточків України, аби продемонструвати свої здібності в багатьох напрямах мистецтва. 

Особливість інклюзивного фестивалю — це спільні творчі програми із залученням дітей з особливими потребами. Участь взяла наша Вікторія Слюсаренко, учасниця циркової студії «Маска» (кер. Наталя Нестерук)член Лубенського районного осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» (голова Тетяна Погоріла). До складу журі увійшли професійні митці, які справедливо оцінювали конкурсантів, акцентуючи увагу на тому, що виступи діток нікого не лишили байдужими, адже юні виконавці торкнулися до глядачевих душ.

     На даному фестивалі вона продемонструвала високий рівень виконавської майстерності, ставши лауреатом II премії в номінації «Ювінали соло пластичне» з композицією «Банана - мама». Учасники фестивалю  були нагороджені дипломами, медалями та подарунками.

 

Наверх ↑