Вирішено питання вартості проїзду та організації пасажирських перевезень!

Версія для друкуВерсія для друку

Вирішено питання вартості проїзду та організації пасажирських перевезень! Сьогодні, 22 травня, головою райдержадміністрації Тетяною Качаненко та першим заступником голови райдержадміністрації Сергієм Сіряченком здійснено виїзну робочу нараду з питань ремонту мосту через Сулу та здійснення пасажирських перевезень.

Питання організації пасажирських перевезень знаходиться на постійному особистому контролі у голови райдержадміністрації, вивчаються різні варіанти, аби забезпечити для людей вчасне підвезення відповідно до раніше діючих розкладів руху.

Висадка пасажирів, які їдуть із с. Засулля, здійснюється на зупинці біля мосту, а із м. Лубни - на зупинці «Пристань». Пасажири переходять пішки через міст та здійснюють посадку в машини, які їх чекають. При цьому розклад руху та кількість оборотних рейсів на день максимально залишається незмінним.

Гостро постало питання вартості проїзду. Тому перевізники, враховуючи незручності, які виникли, вбачають за можливе установити вартість проїзду по с. Засулля  3 гривні, по місту вартість проїзду залишаєтья незмінною.

Наверх ↑