Вітання голови райдержадміністрації Олександра Циганенка із Всесвітнім днем сімейного лікаря

Версія для друкуВерсія для друку

Вітання голови райдержадміністрації Олександра Циганенка із Всесвітнім днем сімейного лікаря 19 травня в Україні відзначається Всесвітній день сімейного лікаря – свято відносно нове. Відзначення його цілком логічне і зрозуміле, адже саме на сімейну медицину, за даними досліджень, припадає 80% усіх звернень і це чи не єдиний вид медичної допомоги, який стосується усіх без винятку.

Від імені колективу Лубенської райдержадміністрації вітаю усіх причетних до сімейної медицини, дякую вам за вашу щоденну працю, відповідальність і професіоналізм!
Перші зміни в роботі під час реформування галузі охорони здоров’я відчули саме працівники первинної медичної ланки, взявши на свої плечі впровадження нових методів у роботі, зміни у фінансуванні. І саме вам доводиться крок за кроком впроваджувати реформу, ступати неходженими стежками, виконуючи при цьому й основну свою роботу – лікувати людей.
Нехай ваше життя повниться добробутом, зростанням та злагодою, взаєморозумінням та затишком. Нехай усі ваші починаня втілюються в життя, сприяючи розвитку нашого прекрасного краю. Нехай усі ваші мрії та плани здійснюються, хай набутий досвід стане вам добрим підґрунтям для майбутніх великих справ. Здоров’я вам, радості й щастя на довгі та благі літа!

 

Голова районної

державної адміністрації                                                                     Олександр Циганенко

Наверх ↑