Вітання голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко з Великоднем

Версія для друкуВерсія для друку

Шановні лубенці!

Зі світлим святом Христового Воскресіння усіх Вас! Це свято, яке щороку приходить з першим весняним теплом, сповіщає не лише про оновлення природи, а дарує надію нам, людям, на духовне відродження, очищення, благословення.

Це так потрібно всім і кожному, і цього, як ніколи потребує наша країна. З надією, що вистоїмо, що зуміємо відродити свою духовну силу, волю і національну гідність сьогодні зустрічаємо великоднє свято. Коли ми це зрозуміємо й усвідомимо, тоді збудуться усі найсміливіші мрії кожного щирого українця і на традиційне «Христос воскрес!», він упевнено, з гордістю відповість: «Воскресла Україна!»

Сердечно бажаємо, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжував всі лубенські родини та нашу державу, давав сили, енергії, наснаги для добрих і корисних справ на добробут і процвітання рідної України.

Нехай радісні Пасхальні дні покладуть благодатні початки нових перемог і звершень для всіх нас. Нехай цьогорічний Великдень додасть нам сил, енергії, життєвої мудрості, збагатить нас духовно, укріпить у вірі і надії.

 

Голова Лубенської

районної державної

адміністрації                                                                    Тетяна Качаненко

Наверх ↑