Вітання голови райдержадміністрації з 8 Березня

Версія для друкуВерсія для друку

Вітання голови райдержадміністрації з 8 Березня

Шановні жінки, дорогі землячки!

Весняна пора пробудження природи приносить в наші оселі чудове свято сонця, життя і кохання – Міжнародний жіночий день 8 Березня.

Все найпрекрасніше на землі пов’язане з вічним і незабутнім образом жінки-матері, жінки-громадського діяча, жінки-трудівниці, вірної подруги, ніжної доньки, тобто - найчарівнішої, найенергійнішої, завжди привабливої і за необхідності вимогливої половини людства.

Жінки віддавна є надійною опорою на роботі, в соціальній сфері, в сім’ї і господарстві. Немає такої сфери діяльності в нашому суспільстві, до якої б не була причетна жінка, професійна компетенція якої практично зрівнялася з чоловіками. Нині ми разом із чоловіками творимо сучасну історію Лубенщини і є їхніми партнерами в усіх добрих починаннях. Ніжні, працьовиті руки, добре, чуйне серце, неперевершена врода наших жінок є справжньою окрасою народу України, гордістю і надією молодої держави.

Від імені райдержадміністрації з нагоди цього чудового свята дозвольте побажати вам, дорогі і неповторні, мужні і добрі лубенки, міцного здоров’я, земного щастя, пишної краси, успіхів у всіх справах, матеріального добробуту, сімейної злагоди, вдячних дітей і святкового настрою.

Нехай це свято зігріває надіями, а любов і віра огортають вас і ваші родини щастям і благополуччям!

 

Голова районної

державної адміністрації                                       Т.П. Качаненко

 

Наверх ↑