Вітання з Днем працівника соціальної сфери

Версія для друкуВерсія для друку

Вітання з  Днем працівника соціальної сфери   Шановні працівники управління пенсійного фонду, територіального центру соціального обслуговування, управління соціального захисту населення, центру зайнятості, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, громадські організації соціального спрямування та всі, хто обрав для себе нелегку, відповідальну, часом невдячну, але таку необхідну роботу соціального працівника!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом - Днем працівника соціальної сфери!

На ваших плечах зараз лежить величезна відповідальність за добробут тих, кому доля усміхається рідше, ніж усім іншим, чиє життя важче, ніж у інших - пенсіонерів, інвалідів, малозабезпечені родини, дітей, позбавлених батьківського піклування.  Всі вони щодня отримують від вас максимум уваги, підтримки, турботи, а іноді й просто посмішки чи добрих слів. Адже найважливіше для людини – віра в те, що вона не сама, впевненість, що поруч хтось, хто допоможе, надія на людяність та підтримку.

Соціальна сфера не для всіх – лише для людей з великим серцем і щедрою душею, для тих, хто готовий служити іншим. Ви – саме такі – чуйні, віддані своїй справі, милосердні, людяні. Низький вам уклін за те, що працюєте з повною віддачею, переймаєтеся незгодами чужих людей, як власними, ділитеся добром та даруєте надію на краще.

Бажаємо вам міцного здоров’я, злагоди та достатку. Нехай життя несе вас у ласкавих та турботливих долонях, хай доля осипає вас щедротами, ваш дім нехай повниться теплом і радістю, благополуччям і любов’ю. Наснаги вам, терпіння та оптимізму, дорогі соціальні працівники!

 

Голова районної

державної адміністрації                                                                                                            Т.П. Качаненко

Наверх ↑