Вітання з Днем захисника України

Версія для друкуВерсія для друку

Шановні земляки, дорогі друзі!

Ось і настало одне з найбільших державних свят – День захисника України, яке увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, яке уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії. Це свято звитяги, мужності та героїзму, честі та гідності, яке недарма відзначається саме на свято Покрови Пресвятої Богородиці, покровительки козацтва.

Від усього серця вітаю усіх, хто доклав зусиль до захисту нашої держави, бажаю усім оборонцям та визволителям рідної землі богатирського здоров’я, незламної волі, сили і твердості духу, енергії та оптимізму, благополуччя та надійного тилу в родині, родинного щастя, а головне - миру та добробуту в Україні! Нехай ваше життя освітлює слава перемог української армії, сила і міць української зброї, любов і відданість до України. Нехай пролита кров проросте калиною на узбіччях шляхів, ставши оберегом життя та миру на українській землі.

Нехай і в мирний час у Вашому житті знаходиться місце для шляхетних вчинків і подвигів, сміливості й красивих перемог! Зі святом вас!

 

З повагою

Голова Лубенської райдержадміністрації Тетяна Качаненко

 

Наверх ↑