Воля – понад усе: мітинг до Дня Гідності й Свободи

Версія для друкуВерсія для друку

Воля – понад усе: мітинг до Дня Гідності й Свободи

21 листопада відбувся спільний міськрайонний мітинг-реквієм з нагоди Дня Гідності та Свободи. Учасники мітингу, – міська та районна влада, у тому числі виконувач обов’язків голови районної державної адміністрації Сергій Сіряченко та керівник апарату Олена Пірова, учасники АТО та ООС, Революції Гідності, громадські діячі, молодь, ЗМІ, - зібралися біля погруддя Великого Кобзаря аби вклонитися тим, хто стояв і продовжує стояти на варті нашої незалежності.

Зі словом до присутніх звернулися міський голова Олександр Грицаєнко, учасники АТО та Революції Гідності Олексій Герасименко та Віктор Сивуха, а також голова громадської організації «Лубенська районна спілка ветеранів АТО» Леонід Шабля. Усі вони говорили про важливість зберегти український суверенітет і єдність, вибороти незалежність та свободу.

Затамувавши подих, люди слухали  гімн України у супроводі бандури у виконанні Олексія Мороза та гурту «Контингент», а також безсмертні «Думи мої». Усі учасники мітингу організованою ходою пройшли до пам’ятника давньоруському солдату, після чого захід продовжився у приміщенні кінотеатру «Київська Русь»

 

Наверх ↑