«ВСЕ В ЖИТТІ ВІД ЛЮБОВІ»: НА ЛУБЕНЩИНІ ПРОЙШОВ ТРАДИЦІЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ РОДИННОЇ ТВОРЧОСТІ

Версія для друкуВерсія для друку

«ВСЕ В ЖИТТІ ВІД ЛЮБОВІ»: НА ЛУБЕНЩИНІ ПРОЙШОВ ТРАДИЦІЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ РОДИННОЇ ТВОРЧОСТІ 27 жовтня у районному будинку культури відбулося яскраве феєричне дійство, під час якого возвеличували сімейні цінності та насолоджувалися родинними талантами.

Попри зміну формату та  складу учасників саме цей захід на Лубенщині є найбільш масовим і очікуваним. Свідчення цього – переповнена глядацька зала і бурхливі оплески, які не вщухали впродовж двох годин. Цьогорічний 21-й фестиваль «На крилах любові» зазнав певних змін, адже для участі були запрошені головним чином подружні пари з Лубенського, а також Оржицького, Пирятинського та Хорольського районів. Відтак, і тематика виступів була цілком зрозумілою, адже на святковій сцені панувала любов. У кожної подружньої пари своя історія кохання, сімейні традиції та цінності, та спільними і непідвладними часу залишаються взаємоповага, щирість, відвертість, теплота.

Талановиті лубенські родини Матяшів – Володимир і Тетяна, Звержинських – Олексій, Віра та їхня донька Катя, Щербатюків – Віктор із дружиною Світланою та сестрою Інною, Манойленків – В’ячеслав і Світлана, Васильченків – Геннадій, Катерина та їхній син Олександр, Пилипенків – Олександр і Тетяна, Солярів – Віталій і Світлана, Васильченків – Олександр і Світлана, Олени Мацак та її чоловіка Анатолія, Валерія Данилка та його доньки Єви, Супрунів – Анатолій та Лариса, а також гості із Пирятина – родина Титаренків, Оржиччини – родина Колесників та Хоролу – родина Олійників подарували яскравий емоційний концерт, у якому панувала щира душа української родини. Кожне подружжя у подарунок отримало ікону Петра та Февронії, які вважаються покровителями православного шлюбу.

Святковою атмосферою перейнялися виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, депутат обласної ради, головний спонсор свята Фахраддін Мухтаров, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Пазенко, котрі щиро дякували учасникам фестивалю за його продовження з року в рік. Сергій Сіряченко наголосив на важливості міцної родини для побудови процвітаючої держави, подякував захисникам України, завдяки яким ми можемо проводити подібні свята і з вірою дивитися у майбутнє.

Родинний фестиваль вже давно полюбився глядачам, став своєрідною візитівкою осені, а його «крила любові» з кожним роком міцніють, які і наші родини.

Наверх ↑