Яким був нинішній рік для творчих колективів Лубенщини?

Версія для друкуВерсія для друку

Яким був нинішній рік для творчих колективів Лубенщини? 2018 рік приніс перемогу багатьом творчим колективам. Останнім святкував блискучий успіх колектив зразкової циркової студії «Маска». Наші юні артисти на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі циркового мистецтва «Хвиля талантів» у м. Харків вибороли 3 перших, 2 других місця і Гран-прі. Колектив східного танцю «Аміра» виборов 2 перших місця на конкурсі «Денс тайм» та на 5-му фестивалі «Діти сонця». Диплом І ступеня отримав зразковий танцювальний колектив «Водограй» на Всеукраїнському фестивалі «Зірки і зірочки» (м. Київ). На обласному конкурсі фольклорних колективів «Чиста криниця» Гран-прі отримав народний аматорський фольклорний колектив «Берегиня» Клепачівського клубу із обласного конкурсу «Осіннє золото».

Диплом І ступеня отримали народний аматорський фольклорний колектив «Горлиця» на міжнародному фестивалі-конкурсі «Самоцвіти» в Польщі.

Лауреат 3-го ступеня та почесне І місце на міжнародному фестивалі-конкурсі «Гранд мюзік фест» у м. Харків вибороли учасники зразкового аматорського ансамблю фольклорного танцю «Перлина» районного будинку культури.

У цьому році звання «народний аматорський» отримали жіночий вокальний ансамбль «Чарівниця» Вовчицького сільського будинку культури та вокальний ансамбль «Дивосвіт» Новооріхівського сільського будинку культури.

Наверх ↑