З ЧЕСТЮ НЕСТИ ЗВАННЯ МЕДИКА!

Версія для друкуВерсія для друку

З ЧЕСТЮ НЕСТИ ЗВАННЯ МЕДИКА! 12 червня медичних працівників Лубенщини вітали з нагоди професійного свята, запросивши на урочистості у районний будинок культури. Невипадково саме професія чи скоріше місія медика вважається найгуманнішою, найвідповідальнішою та найпрестижнішою, тому що стояти на варті збереження життя та здоров’я громадян є насправді святою і благородною справою.

Медицина на Лубенщині достатньо розгалужена й різнопрофільна, представлена закладами різного рівня, як-от: обласного - Обласний госпіталь  ветеранів війни, Лубенська обласна станція переливання крові, Лубенський обласний протитуберкульозний диспансер, Лубенський дитячий обласний протитуберкульозний санаторій, Лубенський обласний шкірвендиспансер та інші, міського та районного рівня; до того ж - це і Лубенська комунальна центральна міська лікарня, Лубенське медичне училище, Лубенська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пункти здоров’я, центри первинної медико-санітарної допомоги, де працюють тисячі наших земляків.  Певно, у кожного мешканця Лубенщини знайдеться багато теплих слів подяки на адресу працівників галузі за готовність будь-якої хвилини прийти на допомогу.

А з нагоди професійного свята присутніх прийшли привітати виконувач обов’язки голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, голова районної ради Григорій Угляниця, міський голова Олександр Грицаєнко, сільський голова Засульської сільської ради Сергій Бондаренко, керівники підприємств галузі охорони здоров’я.

Дивлячись у зал, виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко вкотре переконався, що лубенці в надійних руках професіоналів. Сергій Миколайович передав святкові вітання від голови та колективу райдержадміністрації, наголосивши на важливості нелегкої й почесної праці медиків, які дбають про найдорожче.

Професійні здобутки  працівників галузі  були відзначені грамотами, подяками і подарунками.

Робота у злагодженому колективі має дуже велике значення для кожного, тому вітання від керівників медичних установ – головного лікаря міської лікарні Сергія Наталенка та голови профкому Людмили Степанової – сприймалося щиро й піднесено. Втім, пісенний, по-справжньому душевний подарунок від головного лікаря госпіталю ветеранів війни Олександра Бондаренка не залишив нікого байдужим.

Гарний настрій всім працівникам медичної галузі був забезпечений від перегляду концерту, який підготували талановиті лубенські артисти.

 

 

 

 

Наверх ↑