Зареєструвати авто за дві години відтепер можна у Лубнах

Версія для друкуВерсія для друку

Зареєструвати авто за дві години відтепер можна у Лубнах

12 грудня в Лубнах відкрився вже 86-  й сервісний центр МВС нового зразка.  Колишній МРЕВ перетворився в двоповерховий сервісний центр МВС, забезпечений всіма видами необхідного зв'язку. Центр надає послуги з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів та інші послуги сервісних центрів МВС.

Для Лубенщини відкриття такого центру – непересічна подія, яку ніяк не могли пропустити голова облдержадміністрації Валерій Головко, голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, міський голова Олександр Грицаєнко, голова районної ради Григорій Угляниця, народні депутати Костянтин Іщейкін та Андрій Река, депутат обласної ради Руслан Ляшко, представники ЗМІ.

«Це реальна реформа, яка дає громадянам можливість отримувати послуги швидко, у зручний спосіб, без черг та нервів, не витрачаючи зайвих зусиль, - зауважив очільник області Валерій Головко, - Людина має можливість отримати якісні послуги, а з іншого боку, це повинно відбуватися прозоро, чесно і швидко. Нові центри дають нам таку можливість»

Новостворений центр спроможний забезпечити надання якісних адміністративних послуг, та буде ефективно співпрацювати з існуючими ЦНАПами, - впевнений керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. Він також зробив акцент на плідній співпраці МВС із місцевою владою, яка надала посильну допомогу у створенні центру. Зокрема, як прокоментувала голова районної державної адміністрації Тетяна Качаненко, з районного та сільських бюджетів виділено 150 тисяч грн. 

Серед основних переваг нового сервісного центру МВС – сучасні технології і спеціально підготовлений клієнтоорієнтований персонал. Швидко та якісно тут зможуть зареєструвати авто, отримати або замінити посвідчення водія, отримати свідоцтво про допуск транспортного засобу до перевезення небезпечних вантажів та інші послуги сервісних центрів МВС. Обслуговуватиме центр як фізичних осіб, так і юридичних. 

До кінця року в Україні планується відкрити 100 таких центрів, з них на Полтавщині – два.

Наверх ↑