ЗЕЛЕНОЇ НЕДІЛІ У КАЛАЙДИНЦЯХ СВЯТО КРАСИ ОРГАНІЗУВАЛИ, ДУХОВНИЙ ОРКЕСТР ВШАНУВАЛИ

Версія для друкуВерсія для друку

ЗЕЛЕНОЇ НЕДІЛІ У КАЛАЙДИНЦЯХ СВЯТО КРАСИ ОРГАНІЗУВАЛИ, ДУХОВНИЙ ОРКЕСТР ВШАНУВАЛИ

    На літньому майданчику школи зібралися дорослі і юні, сивочолі і зовсім маленькі жителі села. Ще б пак! Гратиме духовний оркестр, окрилений любов’ю і натхненний підтримкою земляків. Святковому настрою сприяла краса навколишнього світу, де по-особливому яскраво і щедро квітували троянди. А ще слайди, що час від часу з’являлися на приміщенні школи і ставали доказом цікавого і неповторного творчого життя оркестру.

    Ведучий заходу Петро Підтоптаний уміло вів його, представляючи оркестрові мелодії; солістів Дмитра Орисенка (він же і керівник колективу), Сергія Мисника, Віктора Даниленка; запрошених самодіяльних артистів із Клепачів (народний вокальний ансамбль «Калина»), із Калайдинцівського БК (народний ансамбль «Вербиченька»), троїсті музики (РБК).

Мелодії у виконанні духового оркестру – маршові; вальсові – хвилювали, бентежили душі присутніх. Вшановували пам'ять тих учасників колективу, які білими журавлями небесної високості спостерігали за дійством і раділи, що оркестр звучить потужно та професійно.

По - особливому тепло і щиро глядачі сприйняли пісенний виступ ветерана галузі культури району, колишнього директора Калайдинцівського БК Віри Мисник, голос якої незважаючи на тягар прожитих років, звучав соковито і життєстверджуючи. 

Квіти, поцілунки, вітання від очільника сільської громади Василя Гави, начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмили Пазенко. У їх виступах слова вдячності учасникам духового оркестру на незрадливу любов до музики, за відданість уподобанню ще зі шкільних років, за бажання творити красу, яка не може не дивувати.

Доповненням свята стало пригощання усіх його учасників смачним кулішем.

А дійство продовжилося піснями, танцями. Такий уже наш менталітет! Якщо святкувати, гуляти, то на повну, щоб запам’яталось усім і надовго!

Наверх ↑