«Жодних документів на підвищення вартості квитків у пасажирському транспорті Лубенська райдержадміністрація не погоджувала», - виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко

Версія для друкуВерсія для друку

«Жодних документів на підвищення вартості квитків у пасажирському транспорті Лубенська райдержадміністрація не погоджувала», - виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко 13 січня виконувачем обов’язки голови райдержадміністрації Сергієм Сіряченком, за участі заступника голови райдержадміністрації Ігоря Нестеренка, начальників управлінь та відділів райдержадміністрації, керівників підприємств та організацій району відбулося засідання апаратної наради з наступним порядком денним: «Про підсумки проведення Новорічних та Різдвяних свят», «Про заходи щодо запобігання стану техногенно-екологічної безпеки, надзвичайним ситуаціям (небезпечним подіям), які виникли на території району».

З першого питання інформувала начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Юлія Білокінь, зупинившись на святкових заходах, проведених навчальними закладами у період новорічно-різдвяних свят, а також профілактичних заходах для недопущення виникнення надзвичайних ситуацій під час шкільних канікул. Навчальний процес у школах району після канікул розпочався із 13 січня. Сергієм Сіряченком звернена увага на дотримання необхідного температурного режиму у навчальних закладах району.

Серед проблем, на які звернена увага під час наради, - стан доріг, графік руху транспорту та вартість квитків, які деякі перевізники підвищили одноосібно. Це  викликало незадоволення у населення і спричинило непоодинокі звернення до районної влади. Однак, за словами Сергія Сіряченка, райдержадміністрація жодних документів на підвищення вартості квитків не погоджувала.

Наверх ↑